Hoe ik mijn angst ben gaan aanpakken

Gezondheid

Slechte tanden zijn ongezond en hebben op lange termijn dus schadelijke gevolgen voor je algehele gezondheid. Daar ik zelf vage lichamelijke klachten had ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit kan verbeteren om me weer fit en vitaal te voelen. Ik was steeds moe, futloos en voelde me gewoon niet lekker. Ik had geen idee dat het wel eens veroorzaakt zou kunnen worden door ontstekingen die in mijn mond zaten. En door de angst schoof ik die gedachtes ook snel naar de achtergrond. Dus het begint met WILLEN. 

Ik wist dat ik WIL werken aan mijn gezondheid en er alles voor zal doen en laten wat nodig is.

Mijn reis begon met het zoeken van tandartsen die mij zouden kunnen helpen om van mijn angst af te komen en het liefst goed zijn voor mijn gezondheid. De ene biologische tandarts naar de andere. Helaas ook de ene slechte ervaring naar de andere waardoor mijn angst alleen maar toenam. Ik wilde wel alleen wist ik niet hoe ik mijn angst moest aanpakken. Het kostte me 1,5 jaar totdat ik zelf een manier vond om met alle tools die ik in de loop van de jaren verzameld had mezelf van de angst af te helpen. Ik heb weer regie over dat stuk dat mij jaren in de greep had en heb mijn gebit gerenoveerd. Ik voel me zo ontspannen tegenwoordig dat ik een vulling zonder verdoving heb laten zetten.

Anderhalf jaar later kan ik zeggen dat mijn angst voor de tandarts weg is. Ik heb ontdekt dat ik dit gedaan heb door 5 simpele stappen te volgen. 

Wil je meer weten over de 5 stappen download mijn gratis E-book

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *