Dag van het tandvlees 16 mei 2019

“Het moet niet gekker worden” hoor ik sommige mensen denken “ik moet er niet aan denken” hoor ik sommige mensen zeggen! Het idee alleen al kan sommige mensen zo beangstigen dat ze dit bericht wellicht niet eens willen lezen.

Blijf nog even bij me, het meest enge deel van deze blog is geweest. Ik vind het persoonlijk een super goed initiatief. Waarom? -omdat ik weet dat er nog teveel mensen bang zijn om een mondhygiëniste hun tandvlees te laten controleren en daar zou ik graag verandering in willen brengen -omdat ik inmiddels weet wat het belang is van een gezond gebit en jou dat graag ook wil laten weten -omdat ik weet dat je wel degelijk ontspanning kan ervaren en andere klanten van mij ook maar eerlijk is eerlijk Aan alleen lezen heb je niets. heb jij leren fietsen door erover te lezen? niet toch! je hebt het moeten leren door het daadwerkelijk te gaan doen!. dus dat geldt ook met dit. ik houd je gewoon vast totdat je het alleen kan. ik ben jouw coach die jouw begeleidt in dit proces al een afspraak gemaakt voor 16 mei?  of moet je het nog gaan doen? stop met uitstellen dan want er is redding nabij! afbeelding fee in 5 stappen garandeer ik je dat dat gaat lukken. en zo niet; dan krijg je je geld van mij terug. maak nu gebruik van een gratis OJA gesprek om meer informatie te krijgen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *