2018? 

dat is nog ver weg. ding dong! oeps het nieuwe jaar staat al voor de deur.

Maak niet dezelfde fout die ik heb gemaakt!
Ik kwam er helaas pas erg laat achter dat de tandarts een van de best betaalde specialisten is in Nederland en dus ook een grote kostenpost als je de rekening zelf mag betalen.

Hoe?
Nou door een blik te werpen op de specificatie van mijn tandartsrekening. En helaas heb ik destijds niet goed vooruit gedacht om mijn tandartsverzekering op tijd op te hogen. Ik heb de afgelopen jaren opgeteld bijna 3000 euro zelf moeten vergoeden omdat ik daarvoor niet verzekerd was. Daarom een 3- tal tips.

1. Laat een onderzoek doen door de tandarts
Laat de gezondheid van je gebit opmeten door de tandarts. Zijn er behandelingen nodig vraag dan een specificatie op bij de tandarts zodat je weet welke kosten je kan verwachten.Ben je bang voor de tandarts boek dan een vrijblijvende kennismakingsgesprek bij mij.

2. Tandartsverzekering.
Hoe ben je verzekerd?
Veel mensen weten vaak niet dat je deze dus apart af moet sluiten middels een aanvullende verzekering. Heb je er al een afgesloten vraag dan eens na wat de maximale vergoedingen zijn en waarvoor. En doe dit
voordat het nieuwe jaar begint anders ben je te laat.

3. Voorkomen is beter dan genezen.
Ben je bang voor de tandarts, zoals ik dat had, dan kan je de neiging hebben om je kop in het zand te steken en te denken… “ach het waait wel over”. Ik wil je graag even wakker schudden. Dat waait niet over.
Uiteindelijk geldt dan toch een oud gezegde…
Voorkomen is beter dan genezen!

Eigen Regie nemen is ook vooruit denken!

Dus neem actie.

Volg bovenstaande 3 stappen en zorg dat 2018 een jaar wordt van opruimen, van herstellen van de regie in eigen handen nemen.

Go for it! you can do it!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *